Lichttherapie

Lichttherapie een nieuwe, opmerkelijke toevoeging in de behandeling van de huid

De voordelen van lichttherapie zijn wereldwijd erkend in de moderne geneeskunde.

De doetreffendheid van alle behandelingen worden verbeterd en verlengd worden door de combinatie van de regen lichttherapie met andere esthetiche tecnieken..

Regen is geschikt voor alle huidtypes, het hele jaar door. Geen neveneffecten, geen pijn, geen roodheid, geen irritatie, geen hersteltijd. Het is een snelle en aangename behandeling die het eigen natuurlijke herstelproces stimuleert.

Hoe werkt het rode licht?

het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor er een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is er een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Het resultaat

  • rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbeterd
  • couperose en pigmentvlekken verzachten
  • de poriën verkleinen
  • de huid wordt gladder en een geïriteerde huid wordt weer gezond
  • de spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg.

Hoe werkt het blauwe licht?

Het energetische blauwe licht werkt oppervlakkig in de huid en heeft een bacteriedodende werking op de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acnépuistjes. Tijdens de kuur wordt de acné geleidelijk aan minder. Enkele weken na de kuur wordt gemiddeld een verbetering van 76% waargenomen

Is lichttherapie veilig?

De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijke UVA- of UVBstraling. Regenbehandelingen zijn dus absoluutveilig en geschikt voor alle leeftijden.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten waarbij het licht gedurende 30 minuten op de huid wordt geplaatst.

Na een consult wordt u geadviseerd omtrent de combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen die voor u geschikt zijn. Meestal bestaat een kuur uit 10 behandelingen, gespreid over 5 weken.

Onmiddelijk zichtbaar resultaat na lichttherapie

De meeste mensen ondervinden een onmiddelijk effect vanaf de eerste sessie, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.

Hoe lang zijn de resultaten houdbaar?

Dit zal variëren afhankelijk van het huidtype en de levensstijl van de persoon en of ReGen gecombineerd werd met andere behandelingen.Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kan men best om de 4 weken een onderhoudsbeurt nemen na het volgen van een kuur.