Acne behandeling

Iedereen kent wel de huidproblemen die zich tijdens de puberteit voordoen. Huidproblemen, meeëters en puistjes zijn echter niet alleen een puberteitsverschijnsel. Ook op latere leeftijd kan men er soms last van krijgen.

Hoe werkt de Hayoun-methode?

Veel ondezoek heeft uitgewezen dat een uitwendige behandeling alleen, in het bijzonder bij ernstige huidonzuiverheden en puisjes, maar voor korte tijd een verbetering laat zien. Hayoun heeft de succesvolle componenten-methode tegen huid onzuiverheden ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt: van binnen en van buiten.

De componenten zijn:

  1. 5 Op elkaar afgestemde producten voor effectieve huidverzorging en dieptereiniging thuis. Onzuiverheden worden behandeld en de vorming van littekens wordt zodoende voorkomen.
  2. Het deskundige advies en de intensieve behandeling in de salon door uw schoonheidsspecialiste die u bij al uw vragen de noodzakelijke ondersteuning geeft.
  3. Het voedingsplan. Pas door de juiste voeding zal de tagproductie verminderen bij hen die aanleg hebben tot onzuiverheden. Hiermee wordt het ontstaan van puistjes van binnenuit behandeld en duurzaam vermeden.
  4. Alleen gebruik van alle komponenten garandeert u een duidelijk zichtbaar en langdurig succes.
  5. De Hayoun-methode wordt in kuurvorm toegepast. Na de eerste behandelingsfase treden reeds duidelijke huidverbeteringen op.